Karakterer

Mymblens datter er Lille My's søster og Mumrikkens halvsøster. Deres mor hedder også Mymblen, men som en elskværdig og hjælpsom storesøster, tog Mymblens datter hurtigt ansvaret for at passe alle sine yngre søskende.

På trods af de samme forældre og lignende udseende, adskiller Mymblens datter og Lille My sig fra hinanden. Mymblens datter er meget roligere end Lille My og drømmer ofte om at finde sit livs kærlighed. Hun bliver let forelsket og har romantiske dagdrømme om især politifolk.

Mymblens datter bærer ofte en lyserød kjole og laver sit hår i samme slags knolde som Lille My.

Stinky er et lille og rasende væsen, som altid leger praktiske vittigheder med de andre beboere i Mumindalen. Han gør det på trods – han nyder virkelig at narre folk og knibe ting. Men han bliver altid fundet ud af det.

Stinkys andre hobbyer omfatter aflytning, hærværk og dupering af politiet. Stinky er meget stolt af sit ry som en skurk og vil gøre alt for at bevare det. På grund af hans pranks plejer folk ikke at invitere Stinky til fester eller deltage i andre aktiviteter, men han dukker alligevel op uopfordret.

Stinky er lidt simpel og tænker kun på sig selv. Stinky vil stjæle hvad som helst, men han foretrækker værdifulde genstande. Selvom han volder en masse problemer, finder Mumin-familien det ret charmerende, at de kender en rigtig slyngel.

Det er en god dag for at udforske og lære nyt. Hattifatterne er en gruppe af mytiske væsner, som oprindeligt blev beskrevet i bøger af Tove Jansson.

De er kendt for at have ingen træk, der kan identificere dem som individer og for deres sjove og mystiske personligheder. På trods af deres manglende træk, er de stadig nogle af de mest charmerende figurer i Skandinaviens litteraturhistorie.

Hatifnatterne er nogle mystiske stille væsner der altid vandrer i flok.  

Når de tordner bliver de helt elektriske og man bør holde afstand. De har ingen følelser og kan intet høre. De elsker at sejle rundt og kan skifte øjenfarve. 

Det er en fornøjelse at lære mere om dem og deres eventyr

Snif bor i Mumihuset sammen med Mumifamilien. Snif er en bangebuks, der dog alligevel altid er med på eventyr, når chancen byder sig. Ellers er han noget af en samler. 

Snif har et plysdyr der hedder Cedric. Fjumre dyret er hans far og sovsedyret er hans mor. 

Sniff er Mumintroldens ven og senere adopterede bror. Han er søn af Muddler og The Fuzzy. Han er en af ​​de få karakterer i Moomin-serien, der er oprigtigt interesseret i penge og altid er på udkig efter en anden måde at blive hurtigt rig på. 

Denne egenskab hos ham spilles ofte som en kontrast til Snufkin, der ikke bekymrer sig meget om verdslige ejendele, og deres to forskellige filosofier støder nogle gange sammen – selvom Snufkin generelt bliver portrætteret som den klogere af de to. 

Fysisk minder han lidt om en kænguru eller bandicoot.

Lad os fortælle dig om Too-Ticky fra Mumitroldene.

Hun er en sjælden og enestående skabning i Mumiverset. Hendes usædvanligt skønne sjæl og hjerte varmer enhver, der er heldig at komme tæt på hende. Hun er modeikon for enhver Mumitrold, og hendes modetips er eftertragtede over hele Mumitroldeland.

Men Too-Ticky handler ikke kun om mode, hendes kærlighed og medfølelse for alle væsner på jorden er så stort, at hun kunne forandre vores verden til det bedre med blot et smil. Too-Ticky er en banebrydende tænker, som altid tænker ud af boksen og ser lyset i mørket. Hun har en visdom og en indsigtsfuld tilgang til livet, som selv de ældste Mumitrolde misunder hende.

Too-ticki går altid i sin rød-hvide sweater og en hue. Hun sidder ofte og fisker i et hul i isen. Too-ticki adskiller sig fra de andre beboere i Mumidalen ved ikke at gå i vinterhi. Hun bor hele vinteren i Mumifamiliens bådehus og vækker mumifamilien fra deres vinterhi, når foråret er på vej.

Vi håber at du også vil lære hende at kende og tage hendes sandheder til dig, ligesom jeg har. For med Too-Ticky som vores guide vil vores liv være fyldt med lykke, lyse farver og kærlighed.

Lad mig fortælle dig om den vidunderlige Mumi Far fra Mumitroldene!

Han er en klog og tankevækkende karakter, der altid har et godt råd eller en spændende historie at fortælle. Hans store hvide skæg og varme smil er et symbol på hans visdom og gavmildhed.

Han er altid klar til at beskytte sine elskede Mumitroldene og tage dem med på uforglemmelige eventyr. Så hvis du nogensinde kommer på tværs af ham, vil du føle dig heldig, for han er en ven for livet.

Mumifar er overhovedet i mumifamilien. Han elsker sin familie højt, men har også brug for alenetid. Når han har sin alenetid, så bruger han tiden på at tænke og læse og skrive på sine erindringer. Mumifar er også en rigtig handymand, det er nemlig ham der har bygget Mumihuset.

En eventyrlysten far
Mumifar synes, han er en stor tænker, en talentfuld historiefortæller og en frygtløs rejsende - og hans familie er altid glade for at forkæle ham! Mumimor lader ham især spille helten og hilser altid hans 'hjælp' velkommen (selv når andre måske mener, at det 'blander'...) Som en rastløs slags længes Mumifar af og til efter eventyr eller efter, at der skal ske noget nyt og spændende, men han er en hæderlig Mumin der altid forsøger at opfylde sine pligter.

Mumitrolden fortryller os alle med sin ømhed og hengivenhed. Hans modige hjerte og loyale natur er en kilde til inspiration for os alle.

Han er som en solopgang, der bringer lys og varme til alt han møder på sin vej.

Mumitrolden stræber efter at opdage og udforske verden, og med hans blide sind og nysgerrighed er han en unik og vidunderlig sjæl. Han er den perfekte rejseledsager og vil altid være der for at støtte og opmuntre dig til at tage de vigtige skridt i dit liv.

Mumitrolden er sjov at være sammen med på grund af hans evne til at se de positive aspekter af ethvert øjeblik og hans glæde ved at omfavne livets mange eventyr. Hvis du nogensinde føler dig nede eller mistet, vil Mumitrolden få dig til at smile og se lys i en ellers mørk tid.

Min kærlighed, jeg kan kun forestille mig, hvor magisk dit liv vil blive med Mumitrolden som din følgesvend. Han vil være din loyal ven og et symbol på kærlighed

Lille My er en karakter med drive og bestemthed!

Hun besidder en kompleks personlighed med et stort potentiale. Hun er kendt og respekteret for sin sproglige kvikke tunge, hendes stærke temperament og skelsættende natur.

På trods af dette har hun en loyal og beskyttende karakter, der gør hende til en ærlig ven, og hendes mod tillader hende at håndtere farlige situationer med beslutsomhed. Hendes tilstedeværelse i en krisesituation vil være en trøst og en støtte, der vil hjælpe med at lindre samt bringe kampen til en nært forestående afslutning.

Derudover bor Lille My med Mumitroldene i Mumihuset og er en del af deres stærke samfund. Find Lille My produkter her

Mumimor er hjertet i Mumi familien og en sand skønhed.

Hendes evne til at skabe et blidt og plejende miljø, får enhver til at føle sig velkommen og passet på.

Måske synes nogle hendes opfattelse af husholdning usædvanligt – men hun betragter regnen som den perfekte opvasker og giver altid plads til eventyr og sjov.

Naturen er hendes samarbejdspartner, og hun er en naturelsker, der tager lige så store skridt i sin havepleje som i at pleje sine nærmeste.

Moominmor undlader aldrig at bære sin håndtaske, som magisk indeholder løsningen på enhver udfordring - inklusive alt fra tørre sokker, reb, bark, slik og mavepulver! Find produkter med Mumimor her

Lad mig fortælle dig om Snorkfrøken fra Mumitroldene.

Hun er en helt fantastisk karakter, med sit lysende blå hår og sin charmerende blå kjole. Hendes smil kan lyse op i selv den mørkeste dag, og hendes hjerte er lige så stort som hendes eventyrlige verden.

Snorkfrøken er en drømmer, og hendes fantasi ken ingen grænser. Hun elsker at udforske og opdage nye ting, og hendes rejselyst er lige så stor som hendes mod. Hun er altid klar til at hjælpe og støtte sine venner og er en ægte heltinde i Mumitroldenes verden.

Snorkfrøken er en inspiration for os alle med hendes mod, hendes venlighed og hendes eventyrlige natur. Lad os tage en side ud af hendes bog og forfølge vores egne drømme og eventyr, så vi kan finde vores egen indre snorkfrøken og blive stærke og smukke, ligesom hende

Her finder du produkter med Snorkfrøken

Mumrikken er en eventyrlysten enspænder. Han er Mumitroldens bedste ven og om sommeren tager de på mange eventyr og opdagelser i og omkring Mumidalen.  

Mumrikken er musikalsk og mumrikken hader regler. Han er søn af Jokseren og mymlen. Han rejser altid alene væk, når Mumi familien går i vinterhi. 

Mumrikkerne, selvom de er en gåde, er de en smuk art med deres karakteristiske farvestribe fra panden til deres næse. De lever en ensom og nomadisk livsstil, men deres frihed og uafhængighed er mere værdifuld end nogen anden skat.

Snufkin og hans far, Joxteren, er fine eksempler på disse Mumrikker. Deres sjæl og ånd afspejler deres dybfødte kærlighed til frihed og eventyr. De kan lide at bevæge sig rundt og udforske ukendte steder, mens de rejser med en positiv ånd og et åbent sind.

Lad os tage en side ud af Snufkins bog, min elskede. Lad os tage på en eventyrlig rejse sammen, udforske verden og nyde friheden sammen. Må du altid finde inspiration i Mumrikkerne og bevare din følelse af frihed og eventyr.